Síndrome de Rett

hola:
Us poso uns enllaços a programes de tv3, petits reportatges que s'han fet sobre la Síndrome de Rett.
  • Saps què és la síndrome de Rett?
    La síndrome de Marfan, la síndrome de Joubert o l'atàxia, són "malalties rares" o minoritàries, que afecten menys de cinc persones de cada deu mil. La Gina té una d'aquestes malalties, la síndrome de Rett, i la seva mare ha escrit un llibre per explicar les seves vivències i aconseguir diners per a la investigació.
  • Telenotícies - 06/11/2008
    Síndrome Rett: la segona causa de retard mental
    Descobert com actua el gen que provoca la síndrome de Rett: una malaltia rara i minoritària que només afecta les nenes. El descobriment permetrà una millor diagnosi i el desenvolupament de nous tractaments.

  • Què s'investiga sobre la síndrome de Rett?
    Mercè Pineda, neuròloga infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu, explica que s'ha aconseguit identificar el gen mutat que causa la síndrome de Rett, però que ara cal seguir investigant per, a la llarga, poder curar la malaltia.

  • El club - 08/04/2008
    La síndrome de Rett
    La síndrome de Rett és una malaltia neurològica que afecta una de cada 10.000 nenes. En parlem amb l'Elisabet Pedrosa, que ha escrit un llibre anomenat "Criatures d'un altre planeta".

Entrevista a Marius Serra

QUIET:

Us poso un enllaç al programa L'hora del Lector del dia 21/11/08. Fan una entrevista a en Marius Serra, escriptor del llibre Quiet, on parla de la seva relació amb el seu fill plurideficient, des del CDIAP pensem que és molt interessant. Us deixo l'enllaç, esperem que us agradi.

http://www.tv3.cat/videos/843099