Anunci televisiu de la campanya Child Friendly

Us deixem aquest anuncia que ha aconseguit nombrosos premis internacionals, per tal de conscienciar-nos de que els adults sóm els models que segueixen els infants, a veure si us agrada.

NAPCAN (National Association for Prevention of Child Abuse and Neglect) és una associació australiana que lluita per la prevenció de l’abús i negligència en la infància. Els seus objectius són:
.- Aconseguir els canvis necessaris en les actituds individuals i de la comunitat, en el comportament i en la política del govern per tal d'aturar l'abús i la negligència abans que comenci i així poder garantir la seguretat i benestar de tots els infants.

En aquesta línia el 2006 va impulsar la campanya Child Friendly amb l’anunci televisiu “Children See, Children Do”, aquest anunci té com a objectiu aconseguir que els pares, i tots els adults, siguin conscients que el seu comportament és un model a seguir pels infants. Aquest anunci ha aconseguit nombrosos premis internacionals com el Cannes Bronze Film Lion al 2007.