LA MOSQUETA

HOLA:

Potser alguns de vosaltres ja coneixeu la mosqueta, programa molt senzill de causa i efecte amb cançons i dibuixos divertits.Alguns dels nens que assisteixen al CDIAPB hi juguen o hi han jugat. Ara he trobat la pàgina d'internet on podeu accedir i fer altres activitats ( construir una cara, memory, jugar amb les onomatopeies...)
Us adjunto algunes característiques i l'enllaç per si voleu donar-hi una ullada.
http://www.lamosqueta.cat/

Què és LaMosqueta.cat?

LaMosqueta.cat es un portal web on podem trobar notícies, articles, materials adaptats i específics per a la discapacitat motriu. També presenta un conjunt d’activitats destinades a nens i nenes amb discapacitats motrius, sensorials, cognitives i emocionals, i en general tota la població infantil fins a 4 anys.
L’objectiu d’aquestes activitats és desenvolupar les capacitats motrius, cognitives i comunicatives de tots els nens i nenes.
Aquest portal té com a característica diferencial la forma d’accés a les activitats, que fa que persones amb greus problemes motrius o amb problemes de relació, també puguin utilitzar els diferents jocs.
A part de la utilització del ratolí i el teclat de manera convencional, el Portal també implementa la tècnica de l’ENCERCLAMENT (Barrido en castellà i Scanning en anglès), que permet que amb els dos botons del ratolí es pugui accedir a totes les activitats.
El portal també es complementa amb una sèrie de serveis d’utilitat per als seus usuaris. Noticies i informacions d’interès, enllaços i una secció de documentació amb informació sobre qui som, la Guia Didàctica amb indicacions per poder utilitzar les activitats al màxim i especificacions tècniques per resoldre possibles problemes a nivell de programari i maquinari